De kans dat je op zoek bent naar een jas waar je de winter mee door kunt komen is vrij groot, het is geen toeval dat je dit artikel voor je neus hebt staan. Het is nooit zo makkelijk om een mooie nieuwe jas te kopen voor in de winter, er zijn namelijk zoveel soorten merken en modellen dat het lastig is om te kiezen. Een van de keuzes die je hebt is om een faux fur jas te kopen. Dit is een beetje een gewaagde keuze, echter is het wel een centre piece voor in de kast. In dit artikel gaan we deze jas eens wat beter bekijken, zo kan jij ook zien waarom je er een zou moeten hebben.

Een jas met kwaliteit net bont

Faux fur is al voor een langere tijd bekend in ons land. Het mooie van nep bont is dat je natuurlijk niet meedoet aan de bontindustrie. Je kan dan ook veel jassen vinden die niet te onderscheiden zijn van he echte bont, je hoeft niet bang te zijn dat het op zal vallen. Deze zien er dan ook gewoon mooi uit. Niet zoveel mensen hebben er een in de kast hangen, als jij er wel een hebt dan ben je in ieder geval uniek. Veel parka’s zullen wel een vorm van faux fur hebben, dit komt door het feit dat echt bont steeds minder vaak voorkomt. Door het neppe bon is het mogelijk om jouw nek toch nog een beetje warm te houden, voor in de koude maanden wel zo fijn.

Het is ook nog eens zo dat je met deze jas veel soorten outfits kan samenstellen. De meeste jassen van nep bont zijn bruin, al is dit niet de meest makkelijke kleur het is wel mogelijk om hier iets mee te doen. Houdt het wel een beetje bij de donkere kleuren, voor de donkere tinten is dit namelijk de beste keuze. Op deze manier is het samenstellen van een outfit niet zo moeilijk, een winteroutfit samenstellen is binnen no time gedaan.

Check even op internet voor ideeën

Het mooie van het internet is dat je altijd ideeën op kunt doen op het gebied van mode, denk maar aan een site als Instagram of Pinterest Dit maakt het dan ook mogelijk om op een makkelijke manier te zorgen voor een goed idee. Faux fur is een heerlijke stof die je kunt dragen in de winter, je zal het in ieder geval niet meer zo snel koud hebben. Het is ook mogelijk om een ander soort kleur bont te kiezen, denk bijvoorbeeld aan zwart of aan grijs. Een uniek soort jas is een garantie!