Van plan op je badkamer binnenkort een flink upgraded te geven? Misschien is een stortdouche dan wel iets om over na te denken. Met een stortdouche in de badkamer waan je jezelf even in luxe en kan je echt even een momentje nemen voor je jezelf. Ga onder de waterval staan, sluit je ogen en geniet van warme water dat over je heen stroomt. Een gevoel van luxe en ontspanning, gewoon in je eigen badkamer.

 

De standaard badkamer

De meeste huizen worden opgeleverd met een standaard badkamer met simpele douche. Mensen nemen hier vaak genoegen mee maar dat is nergens voor nodig. Heb jij een leuk budget en wil je iets in je huis veranderen. Begin dan eens met de badkamer. Je zult zien dat dit al een ontzettend groot verschil kan maken.

 

Geef je badkamer een flinke upgrade

Een stortdouche hoeft, in tegenstelling tot  wat veel mensen denken, helemaal niet duur te zijn. Online zijn er vele webshops die dit artikel voor een leuke prijs aanbieding en ook nog eens van prima kwaliteit. Neem geen genoeg met een simpele douche. Een persoon brengt gemiddeld elke dag zo’n minimal 5 minuten onder de douche door en van dit moment mag je best even genieten. Naast dat een stortdouche fijn is geeft het je badkamer ook een hele ander look. Het straalt meteen luxe en verfijning uit. Dus ben je klaar met die saaie badkamer, denk er dan zeker is over na en geef jezelf de badkamer die je verdient.

 

Past een stortdouche wel in mijn badkamer?

Ja, een stortdouche past in bijna ieder badkamer. Het is natuurlijk even de vraag of je een inbouw of opbouw stortdouche wil maar ook dit is bijna in iedere badkamer te realiseren. Een inbouw douche, zoals de naam al verklapt, wordt ingebouwd in je badkamer en wordt dus geplaatst achter de muur. Het kost wat meer werk en de muur moet er even voor open maar je krijgt wel een waanzinnig resultaat. Een opbouw douche wordt aan de “buitenkant” van de muur geplaatst om het zo maar even uit te leggen. Ook dit kan er mooi uitzien mist het goed en netjes wordt uitgevoerd. Laat je dus wel even informeren over de keuzes en bepaal aan de hand daarvan welke soort het meest geschikt is voor jouw badkamer. Verschillende bouwmarkten of badkamerspecialisten kunnen je gratis advies geven over jouw badkamer en hoe deze het beste ingericht kan worden.