Schoenen kunnen elke outfit natuurlijk maken of breken. Maar buiten een mooi design moeten ze ook een goede pasvorm hebben en van goede kwaliteit zijn –zodat het het waard is om te investeren in een schoen die jarenlang mee gaat, en altijd in de mode blijft. Nubikk damesschoenen zijn ontzettend trendy op het moment. Er wordt er bij Nubikk voor gezorgd dat de designs tijdloos blijven,  maar toch ook helemaal passen bij de trends van het moment.

Over Nubikk damesschoenen

Het merk Nubikk heeft Nederlandse roots, maar is ook ontzettend populair in Duitsland en Belgie. In 2012 introduceerde het merk de eerste Nubikk damesschoenen lijn, en vanaf dat moment is de populariteit van de schoenen alleen maar blijven groeien. Hun slogan zegt eigenlijk alles wat er te zeggen valt: Nubikk schoenen zijn “trendy & comfortable”. De twee essentiele factoren voor de perfecte schoen: een goed design, en goede kwaliteit. Het geheim van de innovatieve designs van Nubikk damesschoenen is dat je de beste inspiratie vindt op straat. Niet alleen kijken naar high fashion trends en couture merken, maar juist zien wat voor iedereen toegankelijk is en wat daar aanslaat – en dat dan weer net een beetje omdraaien met een creatieve twist. Zo verovert Nubikk de harten van iedereen.

Nubikk damesschoenen: streetwear voor dames

Het concept van streetfashion blijft natuurlijk altijd vooral geassocieerd worden met skaters en punkers, met baggy broeken, en veel te grote shirts met prints die alleen zij zelf begrijpen. Maar inmiddels zijn de grenzen tussen mannen- en vrouwenmode steeds meer aan het verschuiven, want ook dames willen er soms gewoon eens lekker stoer uit kunnen zien. Nubikk damesschoenen zijn daarom geïnspireerd door het straatleven – een vrouwelijke, maar stoere schoen. De designs van Nubikk damesschoenen zijn clean, maar er wordt altijd oog voor detail gehouden: mooie studs in goud of zilver, boots met gespen, bulky zolen en bergsluitingen. Zo kun je als vrouw met Nubikk damesschoenen helemaal meegaan met de streetfashion trends van het moment, maar toch nog helemaal je eigen stijl behouden.

De beste kwaliteit

Nubikk damesschoenen zijn altijd gemaakt van natuurlijke materialen zoals schapenvacht voor een warme zachte binnenkant, en hoogwaardig leer zodat de schoen altijd een mooie pasvorm houdt. Zoals ze bij Nubikk damesschoenen zelf zeggen – comfort is het vertrekpunt voor al onze designs. Een design wordt aangepast aan een goede pasvorm en comfortabele zool, in plaats van andersom. Met Nubikk schoenen kun je de hele avond op een feestje of borrel staan, een hele dag door de stad slenteren of even snel naar buiten voor wat boodschappen – je doet ze aan voor comfort, maar ze geven je mode!