Het is momenteel een tijd waarin bedrijven snel de top kunnen bereiken. Dat geldt voor de meest uiteenlopende vakgebieden. Of je nu een marketingbedrijf bent, een beginnende webshop of een startend modelabel. Wanneer je goede diensten of producten verkoopt en mensen leren jouw bedrijf kennen, dan kan het ontzettend snel gaan. Dat is ook gebeurt bij het relatief nieuwe modelabel JOSH V. Dit Amsterdamse modelabel is het snelst groeiende label van heel Europa. JOSH V heeft binnen een aantal jaar de harten van de modewereld veroverd. Daarom hebben wij het vandaag over dit bijzondere modelabel.

Modelabel opgericht door een model

JOSH V is opgericht door Josh Veldhuizen, vandaar ook de naam van dit modelabel. In 2011 vond Josh het hoog tijd om haar passie te volgen. Op jonge leeftijd was ze al succesvol als model. Hierdoor heeft Josh allerlei internationale modeontwerpers en bekende sterren ontmoet. Na haar carrière als model heeft Josh voor diverse magazines en blogs geschreven. Haar affiniteit met mode is er dus altijd al geweest. Combineer dat met haar gedrevenheid en je hebt de wens om een eigen modelabel op te richten. Daarom besloot Josh om JOSH V te starten. Ze wilde haar bedrijf op de markt te zetten als internationaal modemerk voor chique en luxe kleding voor de Nederlandse markt. Dat ontbrak immers nog, aldus Josh.

Luxe, vrouwelijk en elegant

Wanneer je aan JOSH V denkt, denk je aan kleding voor vrouwen dat iets uitstraalt. Alle kleding wordt stuk voor stuk gemaakt van alleen de beste materialen en de opvallende details maken elk kledingstuk simpelweg prachtig. Hierdoor hebben de collecties van dit modelabel een luxe, vrouwelijke en elegante uitstraling die elke vrouw geweldig staat. Bovendien zijn de kleren ontzettend goed met elkaar te combineren. Keer op keer zal je weer opnieuw verliefd worden op jouw kleding van dit snelgroeiende modelabel.

Stijlvol over straat met JOSH V

Door de bijzondere collecties en de innovatieve prints is dit modelabel uitgeroepen tot het snelst groeiende modebedrijf in Europa. De comfortabele pasvorm, de tijdloze kleuren en de toegankelijke elegantie zorgen ervoor dat werkelijk iedere modeliefhebber een zwak krijgt voor JOSH V. Ben jij nog helemaal niet bekend met dit modelabel? Dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Voor een unieke look waar je mee gezien mag worden, ben je bij dit modelabel aan het juiste adres. Kijken kan natuurlijk online altijd en op elk moment. Dus waarom zou je het niet doen?