nkoutlets.nl

De perfecte chill avond: zo doe je dat

We hebben het allemaal wel eens nodig na een drukke werkdag: een goede chill avond. Zeker wanneer het koud weer is en het ’s avonds weer sneller donker wordt is het belangrijk om onszelf eens te verwennen. Een goede reden om ’s avonds iets meer aan jezelf te denken, op de bank te liggen, netflix te kijken en geen verplichtingen. Dit ziet er voor vele toch wel uit als een heerlijke chill avond. Om deze avond zo perfect mogelijk te maken om ultiem te genieten, hebben we hier een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Succes!

Chill outfit

Wat niet kan ontbreken bij een goede chill avond is natuurlijk een heerlijke outfit. Een lekkere warme pyjama, een onesie of een goede joggingsbroek met een oversized hoodie is hier natuurlijk perfect voor. Als je jezelf op de bank neerstort, zorg ervoor dat de dekentjes al klaarliggen. Warme cosy sokken of lekkere pantoffels zijn ook niet te missen.  Als je dan nog eens naar de keuken moet lopen om je grote kop thee weer te vullen staan je pantoffels al klaar. Met je pantoffels hoef je niet over de koude keukenvloer te slenteren.

Kaarsjes

Zo’n chill avond moet je natuurlijk als rustig ervaren. Lekkere kaarsjes aansteken of geurstokjes zorgen voor de gezellige en knusse ervaring. Met de kaarsen kan je ook de grote lamp uitzetten maar toch nog een beetje verlichting hebben. Dit creëert extra dimensie en voor vele meer gezelligheid. Dit is natuurlijk optioneel.

Food

Wat misschien nog wel het meest belangrijke is: comfort food. Met zo’n heerlijke avond rust hoef je even niet na te denken over de calorieën en het sporten. Je mag jezelf ook wel eens verwennen en als je hier dan eenmaal aan begint, doe het dan ook goed. Een gezonde levensstijl is natuurlijk harstikke goed, maar een beetje genieten moet kunnen. Een lekkere bak chips, een reep chocola of toch een bak Ben & Jerry’s? Iedereen zo zijn eigen voorkeur.

Beauty

Als je toch al op de bank ligt en lekker Netflix kijkt, kan je misschien gelijk jezelf even verzorgen. Doe een lekker maskertje op, plak een neusstrip op je neus of scrub je huid even. Je eigen beauty momentje kost meestal toch nog even tijd en dit vergeet je dus ook snel als je elke dag druk in de weer bent met werk. Combineren is dus altijd een goede optie om overal aan toe te komen!

Mobiele versie afsluiten